Сьогодні майже ніхто не сприймає бажання замовити дизайн інтер'єру, як примха чи бажання витратити гроші. Це потрібна послуга, яка приносить практичну користь. Але все ж таки іноді виникають сумніви: а чи коштує воно своїх грошей? А чи можна самостійно все вигадати не гірше, ніж професіонал?

Ми подивилися, що пропонують сучасні українські студії, такі як ARXI та склали список причин, через які краще звернутися до фахівців.

Чому варто скористатися професійними послугами дизайнера

До основних причин можна віднести:

  • Коли розробкою проєкт займається професіонал, ви отримуєте не лише гарну картинку, але й максимально продуманий та практичний результат. У такій квартирі чи будинку дійсно зручно житиме. Завдяки досвіду фахівець врахує ті фактори, про які замовник навіть не міг подумати.
  • Якщо замовник має лише загальне уявлення про те, чого хоче, дизайнер зможе розробити проєкт і на основі цієї інформації, пропонуючи різні варіанти та стилі.
  • Більшість сучасних студій перед тим, як розпочинати реалізацію проєкт, створюють його 3D-візуалізацію. Це дозволяє заздалегідь оцінити, як буде кінцевий результат і за необхідності внести зміни ще на етапі проєктування, а не залишитися незадоволеним через те, що ви уявляли щось інше.
  • Якщо ви вирішите продати нерухомість, то наявність дизайнерського ремонту дозволить зробити це за вигіднішою ціною. Навіть не обов'язково, щоб він був від іменитого дизайнера. Відмінність у таких квартирах видно відразу.
  • Багато студій не тільки займаються наданням дизайнерських послуг, але ведуть весь проєкт від початку до кінця. А це означає, що вам не потрібно буде спілкуватися з виконробом та будівельниками, перевіряти чи добре вони виконали свою роботу і т.д. - все це за вас виконає фахівець.
  • Зазвичай під час проведення хаотичного ремонту не залишається жодної інформації про те, де розташована проводка, які матеріали були використані тощо. Коли проєкт створюється дизайнерською студією, у вас після ремонту залишаються всі плани та креслення квартири чи будинку, які можуть стати в нагоді в майбутньому.
  • Можливість заощадити. На перший погляд може здатися, що ви, навпаки, витрачаєте більше, ніж якби це робили самостійно, ви заощаджуєте купу часу і сил, які можете присвятити набагато приємнішим речам. А якщо ви не надто добре знаєтеся на питаннях ремонту, то використання дизайнерських послуг може заощадити вам навіть гроші. Оскільки переробка невдалого проєкт часто може коштувати практично стільки, скільки готовий ремонт.
  • Багато дизайнерських студій співпрацюють з будівельними магазинами та магазинами техніки та допоможуть вам отримати там хорошу знижку.

Якщо ви хочете отримати від ремонту нерухомості максимум, то робота з дизайнерською студією буде чудовим рішенням. Жоден метр площі не буде втрачено або не використано. Працюючи з професіоналом ви зможете поєднати практичність, ергономічність та естетичну привабливість.