П

росторна трикімнатна квартира, розташована в китайському місті Тайбей, є прикладом поєднання найкращих традицій у дизайні інтер'єру країн Європи та Азії. Її оформлення побудовано на нюансах та тонких деталях, що дають уявлення про культуру відразу кількох країн. Сучасний дизайн квартири гармонійно поєднуються вишукані азіатські мотиви, які тонко переплітаються з особливостями, притаманними класичним французьким та скандинавським інтер'єрам.

Об'єкт: апартаменти Nordic House

Розташування: м. Тайбей, Китай

Рік реалізації: 2018

Фото: Hey Cheese

Автор проекту: студія дизайну Nordico

Простора трикімнатна квартира, розташована в китайському місті Тайбей, є прикладом поєднання найкращих традицій у дизайні інтер'єру країн Європи та Азії. Її оформлення побудовано на нюансах та тонких деталях, що дають уявлення про культуру відразу кількох країн. Сучасний дизайн квартири гармонійно поєднуються вишукані азіатські мотиви, які тонко переплітаються з особливостями, притаманними класичним французьким та скандинавським інтер'єрам.

Современный дизайн квартиры

У виборі декоративних елементів, світильників та інших деталей автори проекту віддали перевагу суворій геометричності та монохромній колірній гамі.

Сучасний дизайн квартири з місцем для роботи та відпочинку

Власники цих світлих апартаментів — сімейна пара з трьома дітьми звернулися до авторів проекту з проханням створити затишний будинок для їхньої великої родини, де кожна людина матиме своє місце для роботи та відпочинку, а також великий спільний простір, де вони зможуть проводити час усі разом.

Современный интерьер гостинной
З вітальні є вихід на невелику терасу з живими рослинами

Вирішенням подібного завдання є традиційне об'єднання вітальні, кухні та їдальні в єдине приміщення, що має чіткий поділ на кілька функціональних зон. Головна кімната в будинку вийшла по-справжньому просторою та вільною. Відкрите планування без будь-яких перегородок дає відчуття легкості та чистоти. А вдало обрана світла колірна гама лише посилює це враження.

Современные кухни и столовые
Витончена люстра над обіднім столом, що нагадує квітуча рослина, ефектно доповнює загальну картину, збираючи всю композицію в єдине ціле.

Сучасна кухня та їдальня - раціональний поділ простору

Студія дизайну інтер'єру реалізувала візуальний поділ простору на дві частини. В одному боці розташувалася їдальня в іншій компактна сучасна кухня, розділена кухонним «островом» з додатковою варильною поверхнею. Крім приготування їжі його використовують як стіл для швидкого перекушування, і тумби для зберігання різного приладдя.

Кабинет отделен от гостиной с помощью раздвижной стеклянной системы, которая выполняет не только свою прямую функцию, но и является декоративным украшением помещения
Кабінет відокремлений від вітальні за допомогою розсувної скляної системи, яка виконує не тільки свою пряму функцію, але і є декоративною прикрасою приміщення

Права сторона призначена для відпочинку. Тут присутній мінімум меблів і декоративних елементів, щоб візуально не дробити і без того поліфункціональне приміщення.

мебель для гостинной
Затишне глибоке крісло м'якого блакитного відтінку служить правильним акцентом кольору вітальні, грамотно вписаним в інтер'єр.

З вітальні на всі боки є виходи на невеликий балкон, робочий кабінет, головну спальню, об'єднану з місткою вбиральні, санвузол і велику дитячу кімнату. До речі, інтер'єр останньої нагадує швидше затишний ляльковий будиночок, ніж спальню, завдяки незвичайним двоярусним меблям з нішами для спальних місць дітей, і сходами на другий поверх.

Мебель для спальни
Меблі з натурального дерева були виконані на замовлення, для цього об'єкту

Така компактність дозволила розмістити в одній кімнаті одразу трьох членів сім'ї, зберігши при цьому максимум вільного місця для ігор та інших необхідних речей.

У каждого спального места предусмотрены выдвижные ящики и встроенные ниши для хранения вещей
У кожного спального місця передбачені висувні ящики та вбудовані ніші для зберігання речей

Світлий робочий кабінет від студії Nordico

Робочий кабінет вийшов зовсім невеликим, але дуже світлим. А для того щоб зберегти відчуття легкості та стрункості простору у всі приміщення в будинку замість класичних дверей встановили перегородки з прозорого скла, які візуально розширюють приміщення, впускаючи додаткове природне освітлення.

Небольшой кабинет включает все необходимое для комфортной работы
Невеликий кабінет включає все необхідне для комфортної роботи