Що робить інтер'єр актуальним?

У наші дні сучасні, активні люди віддають перевагу простору, не перевантаженому безліччю аксесуарів та прикрас. Але в той же час вони хочуть, щоб будинок відображав їхню особистість і стиль життя.
Саме тому останні тенденції дизайну розглядають світильник як самостійний арт-об'єкт.
У модних інтер'єрах джерело світла стає яскравим знаковим предметом, що розставляє останній акцент і задає тон усьому приміщенню.
З таким завданням чудово справляються авторські світильники від Gaff design studio!
Наші дизайнери допоможуть вам зробити вибір та підібрати освітлення, що підкреслює характер вашого будинку.

Вибір бра

Складна форма, строгість ліній, використання декількох фактур і кольорів в обробці - характерні аспекти одинарних або подвійних бра. Їх сміливо можна використовувати у спальні чи кімнаті для підлітка. На лоджії або балконі додадуть екологічність моделі з натуральним деревом в основі.

Торшерна нота

Прямі форми, триноги, ламана конструкція з можливістю змінювати положення лампи - далеко не все, чим виділяються торшери цього стилю. Підкуповують дизайнерські рішення оригінальним використанням дерева та металу в обробці: від класичної труби та циліндра до лаконічного звичного за формою абажура.

Настільне освітлення

Саме в лофті особлива увага звернена на масивні меблі, зокрема стіл, і знайти підходяще освітлення можна як для столика в кафе, так і кухні, для робочого місця будинку або в офісі. Використовуючи звичне дерево, дизайнер перетворює його на силует або хитромудру конструкцію. Замість лаконічної основи – багатокутний масивний камінь чи дерев'яна основа із грубою обробкою. На вибір прямі лінії або досить складні вигнуті варіанти.

Підвісні світильники

Цей декораторський прийом часто використовується в кімнатах, виконаних у стилі лофт, і дозволяє візуально збільшити простір, і раціонально його використовувати. Підвісні конструкції виконані у вигляді гармонійного поєднання дерева та металу, прямокутної та циліндричної форми на різних рівнях. На вибір варіанти як з однією, так і декількома лампами з можливістю змінювати кут нахилу.

Фірмовий почерк у лофт-дизайні

Для лофта – це трековий світильник із центральною напрямною та динамічними плафонами. Традиційними залишаються не лише матеріали, а й кольори обробки металевих конструкцій – матовий білий та чорний.

Широкий вибір освітлення за формою, місцем кріплення, конструкції адаптується до стилізованих або максимально збережених після обробки стін.