Чудові інтер'єрні вироби для квартир і будинків WoodNouse - це унікальна симфонія, яка звучить довго і чудово. У ній грають першу скрипку перевірений та якісний дерев'яний матеріал, високотехнологічне обладнання, використання якісної та встигшої позитивно себе зарекомендувати фурнітури. Невимовного шарму звучання додають творчі ідеї дизайнерів, сучасні концепції та орієнтація на унікальний довговічний результат. Купити двері WoodNouse означає придбати розкішні та неповторні варіанти для різних стилів кімнат.

У нашому маркетплейсі представлені колекції бренду, які підкорили багатьох своєю стриманістю, гармонійністю, збалансованістю та одночасно простотою, класичними поєднаннями елементів та візуальних рішень оздоблення полотен.
Міжкімнатні двері WoodNouse – це подорож найвідомішими містами Європи, не виходячи з вашого будинку.

Колекція Paris

Вироби цього ряду вирізняються стриманістю та одночасною романтикою. Увага симетрії і тонким, але декоративним акцентам, що підкуповують, не залишать байдужим навіть найвибагливіших “гурманів” інтер'єру .

Перегляньте в каталозі всю колекцію Paris

Колекція Bergen

Пріоритетний темний або світлий відтінок у поєднанні з ненав'язливими лініями або геометричними формами підкреслюють ексклюзивність та статусність приміщення. Підкуповує контрастний колір обробки, який впишеться в різний за стилем інтер'єр .

Перегляньте в каталозі всю колекцію Bergen

Колекція Sofia

Вироби цього модельного ряду вкриті шпоном. На натуральному полотні поєднуються вертикальні фарбовані вставки. На вибір клієнта легко додати фарбування з гладкою текстурою для проявлення ясеня текстури в горизонтальній розкладці. А скло додасть стриманості у двері.

Перегляньте в каталозі більше дверей цієї колекції

Колекція Bolonga

Такі двері принесуть строгість в інтер'єр, адже їхньою характерною рисою є геометрична правильність форм та ліній. Глибокі темні відтінки доповнять загальну колірну гаму кімнат або виступатимуть контрастним елементом.

Перегляньте в каталозі всю колекцію Bolonga

Колекція Stockholm

Якби двері могли говорити, то вони б точно сказали – що це цілком стилістичне рішення північної, холодної Європи, для якої характерна філософія Хьюґґе. Ергономічність, однотонність, легка фактура та стриманість переносить у затишний шведський будинок або приносить його штрихів у вашу квартиру.

Перегляньте в каталозі всю колекцію Stockholm

Колекція Barcelona

Модельний ряд порадує пріоритетним натуральним акцентом – масивною вставкою деревного шпону та легкою окантовкою на додаток з металевою фурнітурою. Незамінне рішення для інтер'єру в стилі лофт, еко, класика та модерн.

Перегляньте в каталозі всю колекцію Barcelona

Колекція Berlin

Традиційним для Німеччини стриманістю та педантичністю зустрічають міжкімнатні двері Wood Nouse , де поєднується дерево та скло. Характерними елементами для дверей цієї модельної серії є дует різних за товщиною жорстких геометричних ліній, розміщених по периметру дверного блоку.

Перегляньте в каталозі всю колекцію Berlin

Колекція Madrid

Ця модельна серія порадує теплими природними відтінками та особливою увагою дереву. Для прикраси використовують нетипові за розміром квадрати та прямокутники, які так і кричать про іспанську пристрасть та розкіш.

Перегляньте в каталозі всю колекцію Madrid

Особливості конструкцій

Бренд міжкімнатних дверей WoodNouse є синонімом надійності, якості та оригінальних візуальних рішень. Дизайнери зробили одночасний акцент на стриманість та природність, передбачивши такі рішення:

  • обробку натуральними шпонами для максимально реалістичної передачі кольору та фактури;
  • покриття тонованими лаками.

Характерний почерк колекцій від виробника в тому, що лиштва та дверне полотно виготовлені в одну лінію. Система навісів-петель прихована, а значить, двері прихованого монтажу WoodNouse гармонійно впишуться в інтер'єр, особливо там, де немає зайвого простору і на вагу золота кожен сантиметр. Полотна серій представлені у вигляді моноблоку, двох або трьох квадратних вставок, симетричних ліній. За рахунок сучасної конструкції дверного блоку його монтаж швидкий і проходить без інженерних складнощів. Конструкція представлена у формі телескопічного механізму, що дозволяє встановити дверний моноблок на 70% швидше, ніж інші моделі конкурентів.
Кожен виріб точно слідує загальній концепції та філософії бренду та сучасним принципам дизайну, архітектури, смаку.
Про успіхи компанії WoodНouse говорить її участь у престижній виставці INTERBUILDEXPO 2019. Багато експертів, дизайнерів, гостей виставки відзначили з одного боку, класичний, а з іншого, нестандартний підхід у візуальному вирішенні полотен.
Купити двері WoodNouse означає додати до свого інтер'єру ексклюзивності, розкоші від українського бренду з європейським акцентом та характером. Сертифікований український виробник дбає про те, щоб додати комфорту в кожну квартиру, будинок, дачу. При цьому двері колекцій доповнюють стримані інтер'єри офісів, шкіл, лікарень.
Стимул технологічних інновацій, кращі матеріали, що пройшли ретельний контроль, надійна фурнітура від європейських виробників, унікальний і сучасний підхід дизайнерів дозволяють міжкімнатним дверям займати лідируючі позиції на внутрішньому ринку і ставати популярними в європейських країнах.