Звичний нам рівень комфорту складається з безлічі деталей. На перший погляд, вони здаються несуттєвими, але як тільки хоч один з аспектів «випадає», наше повсякденне життя перевертається з ніг на голову.

Найбільше проблем доставляють неполадки з гаджетами та девайсами. Коли сідати смартфон, не вдається включити комп'ютер або висушити волосся феном через відсутність електрики, ми відчуваємо величезний дискомфорт. Найбільше дратує, що ці ситуації дуже важко виправити. Зробити наш повсякденний комфорт безперервним допомагають портативні зарядні станції.

Завдяки мобільним акумуляторам аварійне відключення електрики та навіть повна відсутність розеток у радіусі 50 км більше не проблема. Наприклад, модель EcoFlow River Mini можна купити для повсякденного користування, подорожі та відпочинку на природі. Ця станція добре рятує майже в будь-якій ситуації.

Портативна зарядна станція на столі. Від неї заряджається iPhone та інші гаджети

Короткий огляд – що є EcoFlow RIVER Mini

Це універсальна зарядна станція місткістю 210 Вт/год для підключення дрібної та середньої електроніки. Об'єму її акумулятора вистачить, щоб 13 разів зарядити смартфон, 3 рази повністю зарядити ноутбук або на 3 години забезпечити холодильник живленням.

На корпусі є порти для одночасного підключення одразу 7 електроприладів. Попри високу потужність, зарядна станція серії Mini важить всього 2,85 кг. А її розміри справді дуже компактні: довжина – 20 см, ширина –11 см, висота –12,5 см.

Портативна батарея має герметичний і дуже міцний корпус. Він відмінно захищає від вологи, пилу та інших факторів довкілля. Завдяки такій продуманій конструкції портативною станцією можна скористатися на природі. На додаток, її можна використовувати навіть узимку за мінусової температури. Виробник вказує, що сприятлива температура для підключення та заряджання електроприладів становить від -20°C до 45°C.

Переваги, які роблять цю станцію справді зручною:

  • Керувати нею можна через програму на вашому смартфоні. У фірмовому додатку EcoFlow можна переглядати поточні параметри роботи та настроювати потужність.
  • Завдяки технології EcoFlow X-Stream від розетки акумулятор заряджається на 80% лише за 1 годину.
  • Портативну станцію можна заряджати від сонячної батареї та автомобільного акумулятора.
  • EcoFlow RIVER Mini працює набагато тихіше, ніж генератори аналогічної потужності.
  • Високий рівень безпеки. Портативний акумулятор має захист від занадто високої та низької напруги, короткого замикання, перевантаження та перегріву.

Хлопець із дівчиною відпочивають на природі, біля них зарядна станція від якої заряджається телефон

Коли портативна станція буде корисною?

EcoFlow RIVER Mini – це невеликий автономний генератор для дрібної та середньої електроніки. Але в порівнянні з генератором ця портативна станція компактніша, тому її зручно брати з собою. І не тільки коли ви їздите на машині. Завдяки невеликій вазі, цю модель можна возити із собою навіть у дорожній сумці чи рюкзаку.

EcoFlow RIVER Mini стане справжнім порятунком, якщо ви живете у регіоні, де періодично відключають електрику або регулярно їздите у подорожі. Вона зробить комфортніше будь-яку поїздку, чи то відрядження чи вилазка на природу із сім'єю. Завдяки зарядній станції у вас завжди буде можливість зарядити телефон або ноутбук, під'єднати праску для волосся або скористатися електроінструментом.