Про

бої – це універсальне та практичне рішення для стильного інтер'єру. Незалежно від того, чи плануєте ви виконати акцентну стіну або використовувати як фонове покриття для всього інтер'єру, шпалери - це відмінний спосіб додати неабияку фактуру у Ваш простір. Різноманітність кольорів, текстур та типів дозволяють знайти ідеальний варіант шпалер для будь-якого стилю дизайну: від традиційного шикарного шеббі до ультрамодерного супрематизму . Щоб уникнути помилок, використовуйте 7 простих ідей, які допоможуть відшукати бездоганні шпалери, що повністю відповідають Вашим потребам та очікуванням.

Обои - это самый универсальный и уместный материал для отделки покрытий.
Шпалери - це універсальний і доречний матеріал для обробки покриттів.

Секрети застосування

Шпалери призначені не лише для стін. Ви ж не забули про стелю, акцентні деталі та навіть меблі під покриттям? Ви можете реалізувати найзухвалішу ідею, за допомогою якісних шпалер та отримати трендовий дизайн з мінімальними вкладеннями. Шпалери можуть використовуватися для покриття фасадів меблів, які зносилися, пошкоджені, втратили колишню свіжість або більше не відповідають Вашій інтер'єрній естетиці. Стильно будуть виглядати шпалери на задній стінці вбудованих полиць, неодмінно використовуйте виразний візерунок для цього дизайн-рішення. Деякі типи шпалер допускають додаткове фарбування.

Обои - это великолепный материал для оригинальных экспериментов с принтами и сочетаниями.
Шпалери - це чудовий матеріал для оригінальних експериментів із принтами та поєднаннями.

Аналіз ринку

Відвідайте великі торгові центри, роздрібні магазини та невеликі бутік-магазини, щоб проаналізувати асортименти, позначити переваги та недоліки матеріалів, і звичайно, порівняти вартість. Ви можете здійснити покупку в інтернет-магазині, проте перш, рекомендуємо оцінити варіант, що сподобався наживо. Адже головна естетика цього покриття прихована у фактурі, тому ознайомтеся з тонкощами маркування та текстури матеріалу. Не соромтеся попросити зразки обраного варіанту, щоб оцінити, як виглядають шпалери на стінах. Особливості Вашого домашнього освітлення можу вплинути на сприйняття зразка, такий підхід допоможе оцінити загальну естетику і зробити вибір на користь невідповідного варіанту.

При выборе обоев сделайте ставку на качество материала и роскошь фактуры.
При виборі шпалер зробіть ставку на якість матеріалу та розкіш фактури.

Тип кімнати

Вінілові шпалери ідеально підходять для кімнат, які протягом усього дня наповнені рухом, таких як кухня або ванна кімната. Цей тип має високу зносостійкість, а також легко чиститься мильною водою та щіткою для чищення. Стандартні паперові шпалери більш делікатні, він підійдуть для районів з низьким рівнем трафіку, таких як: вітальня та спальня

При выборе обоев акцентируйте внимание на тип комнаты.
При виборі шпалер акцентуйте увагу на типі кімнати.

Розмір простору

Виміряйте довжину кімнати та висоту стелі, зверніть увагу на розмір вікон, дверей та інших просторів, де Вам не потрібні шпалери. Не нехтуйте рекомендацією щодо створення найпростішого графічного ескізу. Зазначені Вами дані допоможуть консультантам магазину, зорієнтувати Вас за необхідною кількістю матеріалу для Вашого проекту. Розмір стандартного шпалерного рулону - 0,53 м або 1,06 м на 10, 05 м. Пам'ятайте, що деякі шпалери з візерунком вимагають зіставлення зразків швів, тому необхідно придбати додатковий рулон.

Создайте графический эскиз Вашего пространства, отметьте на нём необходимые параметры, не забудь учесть особенности работы с принтами.
Створіть графічний ескіз Вашого простору, позначте на ньому потрібні параметри, не забудь врахувати особливості роботи з принтами.

Гармонія із загальною естетикою

Фактури меблів, покриття для підлоги, аксесуари повинні становити гармонійну композицію з вибраним зразком шпалер. Зробіть свій вибір на користь варіанту, який текстурою, принтом та колірною роздільною здатністю доповнюватиме загальну естетику простору.

Обои - это продолжение эстетической истории пространства.
Шпалери – це продовження естетичної історії простору.

Ціновий сегмент

Ціна шпалер варіюється в залежності від якості паперу, малюнка, кольору та виробника. Витрати можуть становити від мінімального показника 120-3500 гривень за рулон. Часто при покупці кількох рулонів магазин пропонує приємний бонус у вигляді знижок. Якщо ви впевнені у своєму виборі, промоніторуйте вартість цього зразка в інтернет просторі.

Качество бумаги, печать принта и материал являются главными характеристиками, предопределяющими стоимость обоев.
Якість паперу, друк принта та матеріал є головними характеристиками, що визначають вартість шпалер.

Поєднання

Якщо ви плануєте створити оригінальний та стильний простір, подумайте про поєднання кількох стилів шпалер. Наприклад, змішайте смугасті шпалери із монохромним кольором.

Сочетание принтованых и однотонных обоев поможет создать яркую и выразительную композицию.
Поєднання принтованих та однотонних шпалер допоможе створити яскраву та виразну композицію.