Х

отя мінімалізм славиться своєю лаконічністю, стриманістю і простотою, його популярність стала гаснути через властиве йому знеособлення інтер'єру. Але не варто впадати у відчай, якщо Ви шанувальник мінімалістичної стилістики, ми підготували для Вас кілька ідей кухонного дизайну, з якими Ви забудете про нудьгу і одноманітність обраної естетики.

Лаконичность и сдержанность минимализма очаровывает целителей этого стилистического направления.
Лаконічність та стриманість мінімалізму зачаровує цілителів цього стилістичного спрямування.

Додати синього

Простий, райдужний та позитивний – найкращі епітети для опису мінімалістичної кухні з колірним вкрапленням синього. Наявність синіх аксесуарів і декору чудово працює в інтер'єрі, оскільки дає Вам можливість у будь-який момент замінити їх, якщо ви хочете використовувати інший колір або інакше побудувати відтінкову комбінацію. Відтінковий спектр синього - один з найуніверсальніших для роботи, він чудово поєднується з нейтральними тонами та неоновими кольорами. Додайте синій колір, щоб простір став більш інтимним.

Синий добавляет ярко выраженную цветовую текстуру.
Синій додає яскраво виражену колірну текстуру.

Мармур

Мармур ідеально підходить для мінімалістичного декору. Недоторкана природна фактура мармуру надає дизайну стриману красу, не вибиваючись із мінімалістичної естетики – отримуємо стильний та нетривіальний інтер'єр. Мармур – ідеальне рішення для тих, хто хоче створити білий монохромний дизайн та доповнити його цікавими формами. Ідея у тому, щоб зберегти стилістичну тонкість: білий виступає ролі основи, а мармурові деталі створюють завершений образ.

Мрамор прекрасно дополнит монохромный дизайн, придаст ему оригинальных форм и текстур.
Мармур чудово доповнить монохромний дизайн, додасть йому оригінальних форм та текстур.

Кухонний острів

Якщо Ви не можете вирішити, який колір або матеріал повинен виступати в ролі основи в інтер'єрі, подумайте про те, щоб поєднати два матеріали разом. Поєднуйте білі глянцеві покриття кухонних фасадів і акценти необробленої деревини - це створить затишний мінімалістичний простір.

Прикосновение фактур: глянца и необработанной древесины подарит Вашему интерьеру особый минимастичный шарм.
Дотик фактур: глянцю та необробленої деревини подарує Вашому інтер'єру особливий мінімальний шарм.

Темна сторона

Темні стіни у поєднанні з темними меблями – чудова форма надання таємничої атмосфери Вашій мінімалістичній кухні. Подібний колірний дозвіл виходить за межі звичного сприйняття, несподівано наповнюючи простір особливою магією. Інтегруйте відтінки флоту, червоного або навіть чорного не тільки як акцентний декор, виберіть їх як колір основи фасадів і покриттів.

Используйте для создания минималистичного пространства глубокие темные оттенки флота, алого или угольного.
Використовуйте для створення мінімалістичного простору глибокі темні відтінки флоту, червоного або вугільного.

Sweet Metallics

Бажаєте ефективно оновити свій декор та створити цікавий мінімалістичний дизайн? У такому разі Вам потрібний яскравий метал. Рожеве золото або платина з синьової – сміливі металеві відтінки ідеально підходять для модернізації застарілого простору. Метал яскравих кольорів - це відмінний додаток до будь-якої кухні, особливо коли ви працюєте з мінімальним простором, використовуйте його для робочих кухонних поверхонь, сантехніки та аксесуарів.

Яркие оттенки металла подойдут для выразительной акцентуации декора.
Яскраві відтінки металу підійдуть для виразної акцентуації декору.

Світла деревина

Світлі відтінки деревини не тільки універсальні та практичні, але й чудово працюють у мінімалістичній стилістиці. Додайте світлі дерев'яні стільці, кухонні фасади та предмети декору для єдиної гармонії. Використовуйте світлу деревину як додатковий колір, відтінкова м'якість матеріалу дозволяє розширити простір і додати атмосфери абсолютного затишку.

Светлая древесина обладает необыкновенным умением создавать теплое, уютное и комфортное пространство.
Світла деревина має незвичайне вміння створювати теплий, затишний і комфортний простір.

Гламурний мінімалізм

Гламурний декор поверне простір до життя з незаперечним почуттям шику. У цьому випадку, розгляньте використання закруглених кухонних фасадів, з'єднайте їх з елегантними барними стійками для ідеального дуету. Зверніть увагу на гладкі текстури, які є головною перевагою мінімалізму, використовуйте їх як кухонний декор, акценти меблів і дизайнерські аксесуари.

Чтобы добавить минимализму изысканного лоска отдайте предпочтение глянцевым фактурам и округлым формам меблировки.
Щоб додати мінімалізму вишуканого лиску віддайте перевагу глянцевим фактурам та округлим формам меблювання.

Додайте трохи «гострих експериментів» у свою мінімалістську кухню для грандіозного ефекту, який створить осмислений та стильний простір.

Не бойтесь экспериментировать, чтобы получить осмысленное и стильное минималистичное пространство.
Не бійтеся експериментувати, щоб отримати осмислений та стильний мінімалістичний простір.

Рекомендуємо прочитати

Ще, наприкінці статті, ми вирішили поділитися кількома статтями, які доповнюватимуть тему: