До

Як часто Ви замислювалися про важливість декору для спальні? А коли востаннє Ви вносили зміни до власної зони для сну? Не варто забувати, що вона є однією з найважливіших кімнат у будинку, оскільки це місце, де у кожного є можливість втекти від нескінченних щоденних турбот і поринути у сон, що відновлює. На жаль, багато хто приділяє цій кімнаті значно менше уваги в порівнянні з тими ж вітальнею і кухнею, де вони проводять більшу частину часу. Однак, ще не пізно перетворити свою спальну зону відповідно до тенденцій 2019 року!

Ні для кого не секрет, що ключовим предметом меблів для будь-якої спальні є ліжко , адже здоровий сон – це запорука гарного самопочуття для будь-якої людини. Комфортне ліжко з правильно підібраним ортопедичним матрацом забезпечить Вас силами та енергією для нового насиченого та продуктивного дня, а стильний декор подарує Вам почуття затишку та умиротворення. Одним із головних трендів цього сезону є ліжко з м'яким узголів'ям. Важливо, що подібне дизайнерське рішення не є характерною рисою певного стилю. Ліжко з м'яким узголів'ям вдало впишеться в будь-яку атмосферу!

Кровать с мягким изголовьем может гармонично вписаться в любой стиль.
Ліжко з м'яким узголів'ям може гармонійно вписатись у будь-який стиль.

Ідея додати в узголів'я ліжка м'які елементи або повністю обшити його тканиною з'явилася ще в далекому сімнадцятому столітті, якраз на період розквіту епохи бароко, яка відома своїми химерними і в той же час витонченими формами. І якщо тоді такі ліжка могли собі дозволити тільки члени королівських сімей або їх наближені, у наш час ліжко з м'яким узголів'ям більше не є предметом розкоші, а доступне практично кожному, адже зараз існує безліч варіацій на будь-який смак та гаманець!

Крім того, якщо в минулому подібне оформлення служило виключно для естетичних цілей, то сучасні ліжка з м'якою оббивкою будуть не тільки тішити Ваш погляд, але й досить практичні. Наприклад, що може бути краще, ніж провести трохи часу, сидячи в улюбленому ліжку з цікавою книгою перед сном? Ліжко з м'яким узголів'ям забезпечить Вам максимальний комфорт під час цього заняття, даруючи Вам можливість зручніше.

Подобное дизайнерское решение выполняет не только эстетическую функцию. Вы смело можете облокачиваться на мягкую обшивку при чтении или вечернем просмотре фильма.
Подібне дизайнерське рішення виконує не лише естетичну функцію. Ви можете сміливо спиратися на м'яку обшивку під час читання або вечірнього перегляду фільму.

Ліжко з м'яким узголів'ям універсальне і відмінно поєднуватиметься з багатьма стилями, починаючи від розкішного і витонченого провансу і закінчуючи всіма скандинавським стилем , що так полюбився, який примудряється поєднувати в собі речі, на перший погляд, несумісні один з одним. Але двадцять перше століття можна назвати століттям експериментів, тому не варто боятися щось змінити у своїй квартирі! Можливо, ліжко з м'яким узголів'ям це те, чого так не вистачало Вашій спальні!

 Добавьте немного эклектики сочетая кровать с мягким изголовьем с популярными сегодня тенденциями к использованию природных необработанных материалов.
Додайте трохи еклектики, поєднуючи ліжко з м'яким узголів'ям з популярними сьогодні тенденціями до використання природних необроблених матеріалів.

Дехто може відштовхнути думку про те, що подібне дизайнерське рішення може принести труднощі у догляді. Однак, це не так, і виконана з якісних матеріалів оббивка очищається від пилу нітрохи не складніше, ніж диванне покриття, і під час збирання достатньо буде один раз пройтися по ньому пилососом. Приємним бонусом буде також той факт, що меблеві оббивки для спальних кімнат виготовляються з гіпоалергенних матеріалів, щоб нічого не могло потурбувати Ваш сон.

Кровать с мягким изголовьем не доставит Вам много хлопот во время уборки.
Ліжко з м'яким узголів'ям не завдасть Вам багато клопоту під час прибирання.

Багато психологів також зазначають, що наявність тканинних текстур у кімнаті, а особливо якщо вони виконані в ніжних пастельних тонах — сприятливо впливає на людську психіку і заспокоює нерви. Погодьтеся, це те, що потрібно після напружених буднів.

 Нежные тканевые текстуры помогут Вам расслабиться после тяжелого дня.
Ніжні тканинні текстури допоможуть Вам розслабитись після важкого дня.

Ліжко з м'яким узголів'ям сьогодні займає лідируючі позиції серед дизайнерських рішень для спальні. Вона може стати чудовим доповненням для спальної кімнати, яка незабаром перетвориться на Вашу улюблену частину будинку. Затишна та м'яка постіль забезпечить Вас здоровим та міцним сном та буде Вас радувати протягом довгого часу. Не варто забувати, що наше життя складається з деталей, які радують або навпаки засмучують нас. Ліжко з м'яким узголів'ям принесе Вам почуття затишку та завершеності в спальну зону, де Ви засинатимете і прокидатимете лише з гарним настроєм!

Кровать с мягким изголовьем, безусловно, можно считать одним из главных трендов 2019 года, который придется по душе каждому!
Ліжко з м'яким узголів'ям, безумовно, можна вважати одним з головних трендів 2019 року, який сподобається кожному!